Panttivangit

Panttivangit on MTV3-kanavalla 9.12. alkava rikosdraama, jossa arvostettu kirurgi Ellen Sanders perheineen joutuu panttivangeiksi ja osaksi huikeaa poliittista salaliittoa. Ellenin pitää tehdä käsittämätön valinta: tappaako Yhdysvaltojen presidentti vai antaako oman perheen kuolla?

Jerry Bruckheimerin (mm. elokuvienTopGun, The Rock, Armageddon, Pearl Harbour ja tv-sarjan CSI tuottaja) tuottama jännityssarja kertoo amerikkalaisesta huippukirurgista Ellenistä (Toni Collette), jonka on määrä suorittaa vaativa leikkaus Yhdysvaltain presidentille ja samalla tappaa hänet. Päivää ennen leikkausta naamioutunut iskuryhmä tunkeutuu Ellenin kotiin ja ottaa tämän perheineen panttivangiksi.

Vastapelurina presidenttiä vastaan suunnatussa salaliitossa on FBI-agentti Duncan (Dylan McDermott) joka on valmis mihin tahansa päästäkseen päämääräänsä. Tapahtumien edetessä Ellenin perheestä paljastuu hämäriä puolia eikä mikään ole enää ennallaan.

Panttivangit - Dylan McDermott

Collette näyttelee sarjassa arvostettua keuhkotauteihin erikoistunutta kirurgia Ellen Sandersia. Hän saa operoitavakseen Yhdysvaltain istuvan presidentin Paul Kincaidin (James Naughton), mutta kaikki ei sujukaan suunnitelmien mukaan. Ellen joutuu osaksi poliittista peliä, jossa hänen roolinaan on tappaa Kincaid leikkauspöydälle.

Jotta Ellen toteuttaisi suunnitelman, ottaa FBI-agentti Duncan Carlisle kaappaustiimeineen Ellenin ja tämän perheen panttivangeiksi. Jos Ellen ei tapa presidenttiä FBI:n käskyn mukaisesti, kuolevat aviomies Brian (Tate Donovan) ja teini-ikäiset lapset Morgan (Quinn Shephard) ja Jake (Mateus Ward). Minkä valinnan Ellen voi tehdä?

Panttivangit - Hostages

Duncan on tehnyt taustatyönsä Sandersin perheestä hyvin. Hänen tiimiinsä kuuluvat karski ja kylmäkiskoinen Archer Petit (Billy Brown), herkkähermoisempi Kramer Delaney (Rhys Coiro) sekä asiallinen Maria Gonzales (Sandrine Holt). Nelikko tietää Sandersin perheen kaikki salaisuudet – tai jos he eivät jotain vielä tiedä, he ottavat sen selville. Perhe on tarkkailussa 24 tuntia vuorokaudessa, ja kaikki heidän tekonsa ja menonsa on kaappaajilla tiedossa, avunpyyntöjä ei ole mahdollista lähettää.

Panttivangit - Sandrine Holt

Mutta mikä on motiivi panttivankidraamaan? Miksi arvostettu FBI-agentti Carlisle on osallisena hämärässä juonessa? Mikä on hänen henkilökohtainen syynsä panttivankikeikkaan? Liittyykö siihen jotenkin se, että hänen vaimonsa ja tyttärensä äiti makaa tajuttomana sairaalassa? Kuka suuren salaliiton takana loppujen lopuksi onkaan ja onko Carlislekin vain yksi pelinappuloista?

Panttivangit MTV3-kanavalla 9.12.2013 alkaen ma klo 21.00